N'Ice Burger

N’Ice Burger, de kracht van een hedendaags concept en een authentieke bereiding.

Our story Splash
Our story Splash

Wie we zijn

Roomijs Missault staat al sinds 1945 gekend als couturier de glace. Onze expertise in ambachtelijke desserts en ijscreaties werd ingezet om het concept te ontwikkelen en het product op punt te zetten. Hiervoor bundelen we de krachten met de chocolade-experts van Callebaut en de patissiers van Joriba. Missault voorziet N’Ice Burger van smeuïg stracciatella roomijs, Callebaut van lekkere chocolade en Joriba van het knapperige broodje.

Our story Splash

Hoe het allemaal begon

De inspiratie voor N’Ice Burger komt overgewaaid uit Californië. De zonovergoten Californische stranden en de verkoelende golven van de oceaan gaven ons de inspiratie om het concept met Belgische topproducten en de hulp van een smaakpanel te vertalen naar een kant-en-klaar dessert van hoge kwaliteit.

Our story Splash

Wat mag je verwachten?

N’Ice Burger is een verhaal van vriendschap. Een heerlijk dessert en een originele smaakervaring om te delen. De waves of sensation nemen je mee van het krokante, warme broodje tot de koude vanillesmaakbom die nog nazindert in een hart van chocolade.

Bereiding
100% Belgian quality homemade recipe Sparkles
Bird
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info